Logo kantor.pl

Ikona telefonu +48 22 859 0218 serwis (8:30 - 16:30 pon-pt) infolinia (9:00 - 17:00 pon-pt)

Zarejestruj się

Zaloguj się

PL

PL Polski EN English

Opinie o Kantor.pl

Korzystałeś z naszych usług? napisz własną opinię
Cytat

"Założyłam konto w portalu kantor.pl już jakiś czas temu ale dopiero dziś potrzebowałam wymienić walutę i tym samym wystawiam pozytywny komentarz. "

Milena578, 2019-01-17

Cytat

"Opinia o kantorze jak najbardziej pozytywna, zero uchybień, szereg plusów, polecam. "

Romek, 2019-01-17

Cytat

"Popieram inne opinie, kantor.pl to rewelacyjne miejsce w którym wymienimy kasę i poczytamy o rynku walutowym "

Erysiek, 2019-01-17

Cytat

"Strona internetowa kantor.pl jest godna uwagi ze względu na swoją zawartość i nie tylko, jestem bardzo zadowolona z jej oferty online "

Zeto77, 2019-01-17

Cytat

"Robiłem rozeznanie w sieci i trafiłem na ten kantor, postanowiłem zaryzykować, polecam i jeszcze raz polecam, świetna oferta i interfejs uzytkownika. "

BodzioM, 2019-01-16

Cytat

"Dobrze jest poznać kantor.pl, bo to serwis wyjątkowy! Bez ukrytych kosztów wymienisz tutaj pieniądze na obca walutę "

PaulINA, 2019-01-16

Cytat

"Różnice kursowe między kantorami bywają duże, zwłaszcza pomiędzy bankami a kantorami internetowymi, stad warto jest skorzystać z oferty kantor.pl "

Rzydzio, 2019-01-16

Cytat

"Wiele się mówi o tym jak oszukują banki i kantory, w kantor.pl wszystko jest czytelne i przejrzyste, zero oszustwa, polecam! "

pol90, 2019-01-16

O nas

Jak to działa?

Korzyści

Pomoc